All about your cloud?

Jouw cloud is waar het om draait. Ongemerkt werk je vaak vanuit de cloud. Want de cloud is een verzamling servers waar programma’s op draaien die je via internet oproept. Spannender is het eigenlijk niet. Denk bijvoorbeeld aan Office applicaties zoals sharepoint en outlook.

En of deze cloud nu van jou is, van een leverancier of van een fabrikant, de kans is groot dat hij in een datacenter staat.

Als je gebruikt maakt van cloud applicaties dan is het belangrijk dat je verbinding snel is zodat er geen vertraging is als je aan het werk bent.

En dan komen wij om de hoek kijken.

Wat doen wij dan?

Dat is eigenlijk vrij makkelijk uit te leggen. Met een team van zelfstandigen bouwen wij de verbindingen die je nodig hebt om via internet te kunnen werken.

Of het nu het netwerk op kantoor is, in het datacenter of naar de antennes van het mobiele netwerk, wij zitten overal.

Glasvezel, koper en apparatuur, wij zijn erin thuis.

Hoe werkt dat dan?

Wij zijn verantwoordelijk voor het bekabelde netwerk. De kabels die van de apparatuur tot aan de werkplek lopen kennen wij door een door.

Wij leveren de materialen voor dit, zogenoemde, passieve netwerk, installeren het, plaatsen de netwerkapparatuur en leveren een werkend bekabeld netwerk op.

Hierna kan jouw ICT afdeling of je ICT dienstverlener het stokje overnemen en ervoor zorgen dat het netwerkverkeer op gang komt en de apparatuur geconfigureerd wordt. Wij zijn 100% verantwoordelijk voor dit deel en bij storingen staan we op de stoep.

Makkelijk toch?

Contact?

jeroen@jvegter.nl