Leven zonder lijden – door de energie, emotionele, mentale en fysieke lichamen te helen

De eerste stap om iemands algehele gezondheid te verbeteren, is erkennen dat we uit vier lichamen bestaan: het fysieke of etherische, emotionele, mentale en spirituele lichaam. Elk is geïntegreerd met de andere drie en tenzij alle vier optimaal samenwerken, zal het individu zich ongezond, slecht, onevenwichtig of ziek voelen.

Wat moet je doen om je bewust te worden van deze vier lichamen? De opleiding begint met een inleiding tot pranische genezing, raja yoga, ademhalingstechnieken en massagetherapietechnieken. Wil je dit ook maar liever thuis, dan kan dat ook namelijk yogales online.

Het emotionele lichaam wordt gereguleerd door het limbisch gebied van de hersenen. Het mentale lichaam wordt gereguleerd door de hersenschors die, via zenuwsynapsen, de verschillende delen van de werkende hersenen verbindt en organiseert om de ontelbare taken uit te voeren die eraan zijn toegewezen, elke seconde van elk moment. Het mentale lichaam is verbonden met het fysieke lichaam via een netwerk van zenuwen en spieren die de commando’s van de hersenen actualiseren. Het mentale lichaam regelt ook de bloedsomloop, ademhaling, kristallisatie, metabolisatie, katabolisatie, assimilatie, absorptie, uitscheiding en endocriene systemen. Deze curcus is afgeleid van Happy with Yoga.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ajax-loader